Print sau Cersetor?

NumeLord, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0720115643
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteEu m-am nascut un Print, fara dubiu, insa vechiul meu servitor nu a fost de acord si m-a aruncat efectiv pe strada. Nu inteleg de ce: am o coada lunga nobila, mustati albe delicate, blana fina si o educatie impecabila, cum rar gasesti pisici in ziua de astazi.

Si uite asa am ajuns un Cersetor, fara voie. Ba chiar m-am si imbolnavit de o raceala nefericita, de care am tras 2 saptamani. Nu intelegeam ce se intampla si cu ce am gresit lumii. Tot ce am facut a fost sa impart iubire supusilor mei (bine, poate ca am exagerat putin si i-am sufocat cu iubirea si atentia mea deosebite), am daruit lumina alba, exact ca
blanita mea fina, am oferit in tot castelul numai zambete curate si blande ca inima mea si nu am facut nicio stricaciune.

Acum ca stau bine sa ma gandesc… poate ca nu eram in castelul potrivit si a facut bine servitorul ca m-a lasat la o scara de bloc sa mor de foame. Nu oricine merita un Motan Perfect, care este educat si face la litiera, nu strica nimic prin casa, nu miorlaie suparator, e castrat si tot ce face e sa te iubeasca.

Acum sunt intr-un castel de foster, dar nu mi-am pierdut speranta ca familia mea regala de suflet ma va gasi si ma va duce in castelul meu adevarat. Esti tu cumva familia mea de vita nobila?

Adresa de email:
Telefon: 0720115643Completează mai jos formularul de adopție pentru Lord sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0720115643


Formular de adopție