Povestea Marisei îți va face sufletul bucățele. Adopt-o! (metisă)

NumeMarisa, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 săptămâni
EticheteDeși Marisa a avut o viață plină de chinuri și o poveste care o să-ți facă sufletul bucățele, a rămas cea mai blândă pisică din lume, ce are nevoie de o familie care să-i arate cum e să fii iubită măcar în ultima parte a vieții.

Datorită trăsăturilor și a comportamentului ei, e foarte probabil ca Marisa să fi fost cumpărată drept pisică de rasă și apoi să fi fost pusă să toarne pui după pui, ce erau apoi separați de ea și vânduți ilegal. După aceea, printr-o turnură a vieții, a ajuns pe mâna unui hoarder ce o ținea, tot nesterilizată, în mizerie, la grămadă cu alte 60 de pisici. La noi a ajuns cu o infecție de neimaginat la picioare, din cauza umezelii și a jegului în care stătea.

Acum s-a recuperat complet și a fost deparazitată, vaccinată și sterilizată. Dat fiind trecutul ei, adoptă instant fiecare pui care are nevoie de o mamă și are grijă de el ca de ochii în cap. Deși oamenii i-au făcut doar rău, Marisa nu-și dorește decât să stea aproape de tine și să fie alintată, mângâiată. Dacă ai treabă, vine cu ochii ăia milogi ai ei și-ți vorbește până o bagi puțin în seamă. Dacă îți dorești o pisică liniștită, blândă și extreeeeem de afectuoasă, atunci vă potriviți perfect.

Marisa are acum în jur de 8 ani. Știu, sună scary. Dar cu iubire și grijă, poate trăi alături de tine încă vreo 10 ani de acum încolo. E o pisică ce merită ca măcar în ultima parte a vieții ei să i se îndeplinească dorința de a fi iubită și de primi atenție.

Dacă vrei să îi dai o șansă și să o cunoști, lasă-mi un mesaj pe Whatsapp!

P.S. Pentru că e teritorială cu pisicile adulte, am prefera ca Marisa să ajungă într-o casă unde nu există alte pisici sau unde să aibă un pui de până în 6 luni, pentru că sigur îl va adopta instant.Completează mai jos formularul de adopție pentru Marisa sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție