Povestea Almei te va convinge să-i dai o șansă și s-o adopți

NumeAlma, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 săptămâni
EticheteLa doar 3 luni, cât are ea, Alma a trecut deja prin necazuri cât să-i ajungă o viață. A fost găsită pe când avea vreo 6 săptămâni la intrarea într-o scară de bloc, unde se târâse cu ultimele puteri ca să ceară ajutor. Avea gurița ruptă (de mașină, de om, nu știm) și plină de viermi vii. Nu ne putem imagina cum a știut ea că poate primi ajutor dacă se poziționează la ușă și miaună.

E de necrezut că a trăit dată fiind starea în care era. Ba chiar s-a și recuperat complet. Singura imperfecțiune cu care a rămas e că are gurița puțin strâmbă, dar e neobservabil, iar ea mănâncă fără probleme și hrană umedă, și uscată potrivită pentru vârsta ei.

Acum Alma are nevoie de o familie care să o facă să uite de clipele de infern prin care a trecut. Ea o va răsplăti cu siguranță însutit. Pentru că îi place să fie mângâiată și alintată. Nu se poate abține și începe să toarcă de cum o atingi.

Crezi că îi poți reda tu copilăria Almei? Dă-mi un semn pe Whatsapp!

P.S. ȘI acum detaliile tehnice: Alma are 3 luni, e deparazitată intern și extern, vaccinată și are carnet de sănătate. Ca orice pisică care se respectă, folosește fără probleme litiera.Completează mai jos formularul de adopție pentru Alma sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție