Portocala, baietel cauta urgent casuta

NumePortocala, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0767847865
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 săptămâni
EtichetePortocalã e un baietel de 3 luni, f frumos si f iubitor si bland.

Din pacate el s a nascut afara, ca majoritatea pisicilor, a mai avut 3 frati insa doar el a supravietuit: unul a murit cand erau f mici, unul a disparut si unul a murit chiar azi, avand simptome de rinotraheita destul de severa(a avut si Portocala dar mult mai putin si si a revenit). Mama mea i a hranit de cand au inceput sa manance si i a ajutat cat a putut, fiind la ea la bloc, acum cand s au imbolnavit le a dat tratament zilnic timp de o sapt dar din pacate pt fratele lui nu a fost suficient…Portocala a raspuns tratamentului si deja nu mai are nici un simptom.

De aseara e in baie la mama fiind f frig afara, l a luat de mila, si sta cuminte chiar si singurel in baie intr un spatiu mic..

Mama are 2 pisici senioare si sta intr o garsoniera si nu il ami poate tine mai mult de 2 zile, il va duce din nou afara unde va continua sa il hraneasca dar desigur el din nou se poate imbolnavi..

Va rog sa ii oferiti si lui sansa unei casute🙏

Bucuresti sector4- dar il aduc in orice zona


Completează mai jos formularul de adopție pentru Portocala sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0767847865


Formular de adopție