Poc, motanelul fara o labuta, cauta casuta

NumePoc, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0729468688
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteMotanelul din imagini, pe care l-am poreclit Poc, are mare nevoie de adoptie.
De o saptamana, a aparut pe langa blocul nostru si initial, hranindu-l, am crezut ca are un piciorus rupt sau ca a fost muscat de caini, fiind cativa caini in zona in care locuim.
Insa, acum doua seri s-a lasat prins de catre noi, in ideea de a vedea ce e cu piciorusul lui si de a il trata/pregati pentru adoptie.
Din pacate pentru el, se pare ca nu este ranit si ca nici nu are piciorul rupt, ci s-a nascut fara o labuta. Cu toate acestea, lipsa unei labute nu il impiedica deloc sa se comporte ca orice alt motanel de doua luni.
Ba din contra, am putea spune, dat fiind ca micul Poc se urca singurel pe canapea, sare peste tot, unde mai pui ca se joaca si cu mingiute.
De asemenea, Poc este foarte afectuos, dragalas, toarce imediat ce il iei in brate, este educat la litiera, nu e pretentios la mancare si se intelege foarte bine cu alte pisicute.
Consideram ca Poc este un animalut de companie potrivit pentru orice adoptator, iar faptul ca e diferit il face si mai special.
Oricine doreste sa vina sa il vada pe Poc sau sa il adopte, ma poate contacta oricand la numarul de telefon 0729468688.

Adresa de email:
Telefon: 0729468688Completează mai jos formularul de adopție pentru Poc sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729468688


Formular de adopție