Piti asteapta o familie

NumePiti, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0745167464
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteSe ofera spre adoptie o pisica de rasa europeana, in varsta de aproximativ 3 ani.
Numele ei este Piti si, candva, a avut o familie alaturi de doi oameni si un motan (care ii era cel mai bun prieten). Din pacate, stapana ei a decis sa se mute in strainatate. La momentul respectiv, a ales sa ia doar motanul. Piti a ramas in urma, tanjind dupa ceea ce cunostea ca fiind acasa.
Ea este tinuta intr-un cabinet, dar in mare parte a timpului sta intr-o cusca. Isi doreste atat de mult sa fie alaturi de un om, incat nu rateaza ocaziile in care poate sa ii cheme sa o mangaie. Te roaga pur si simplu sa o observi, sa petreci putin timp alaturi de ea.
Justificarea asteptarii ei nu mai are relevanta pentru nimeni, important este ca locul ei nu este intr-un cabinet. O pisica atat de sociabila si de obisnuita cu viata intr-un apartament ar trebui sa continue sa traiasca in liniste, alaturi de cineva care nu ar mai renunta la ea vreodata.
Ea este sterilizata, deparazitata intern si extern, vaccinata si are carnet de sanatate. De asemenea, este obisnuita sa isi faca nevoile la litiera.
Ea va fi data doar dupa intocmirea unui contract de adoptie.

Adresa de email:
Telefon: 0745167464Completează mai jos formularul de adopție pentru Piti sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745167464


Formular de adopție