Pisu-Pisu, o domnita delicata in cautarea unui camin pufos

NumePisu-Pisu, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0744440604
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 săptămâni
EticheteBucuresti
Acest anunt este pentru tine, om bun si cu inima plina de iubire.
Stiu ca tu nu esti ca majoritatea oamenilor care, daca vor sa adopte o pisicuta, o fac doar pentru a-si indeplini niste dorinte
Tu esti altfel; iti doresti sa adopti o pisicuta ca sa ii fie ei bine si sa ii oferi o viata lunga si frumoasa.
Pisu-Pisu are aproximativ 7 ani (estimarea doctorilor) si sigur a trecut prin multe necazuri. Dupa ce am salvat-o, se ferea doar cand intindeam mana spre ea sa o mangai, abia se misca si statea mai mult ascunsa.
A fost batuta probabil, traumatizata si apoi abandonata sa se descurce singura pe strazi.
Acum ea e alfel; a invatat ca manile de om sunt bune; aduc mancarica delicioasa si ofera mangaieri dragastoase.
Desi o vei adopta pentru a-i face ei un bine, nu neg ca, in timp si dupa o perioada de adaptare, Pisu-Pisu iti va indeplini si ea cateva dorinte.
E iubitoare, jucausa, dar cu delicatete si fara sa deranjeze. Este inteligenta, e frumoasa foc si te poti pierde in ochisorii ei verzi, deosebiti.
In fine, toate acestea raman de descoperit in timp, pe masura ce va intelege ca are un om al ei, ce n-a avut pana acum niciodata.
De ce, descoperind atat de multe calitati ale ei ii cautam totusi un camin? Pentru ca noi avem deja muuulte alte pisicute, salvate si ele de pe strazi; unele mai timide, altele mai batranele decat Pisu-Pisu.
Pe ele le-am pastrat pentru ca au mai putine sanse la adoptie. Dar Pisu-Pisu credem ca are sanse mari. Depinde doar de tine sa iti deschizi inima pentru ea!
Iti multumesc pentru ca ai citit anuntul meu si te astept sa imi scrii sau sa ma suni pentru mai multe detalii.Completează mai jos formularul de adopție pentru Pisu-Pisu sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744440604


Formular de adopție