Pisoias gri tigrat, 1 luna, femela, draguta foc!

Localitate Bucuresti
Telefon 0727414316
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 ani
EticheteAceasta pisica a avut zile! O zi intreaga am auzit-o mieunand pe fereastra, o cautam si nu o gaseam. In cele din urma am depistat ca miunatul venea din dreptul unei masini. Dupa cum stiti ieri (Duminica 30) a plouat toata ziua. Cineva (un om “bun”) a abandonat-o in miezul noptii si ea s-a ascuns de ploaia sub capota unei masini. NU sub masina – intrase de frica chiar la motor. In aceasta dimineata proprietarul masinii urma sa plece cu masina, si cum pisica nu ar mai fi avut glas sa miaune ar fi sfarsit tragic. Din fericire aseara am reusit sa o salvam impreuna cu proprietarul masinii pe care l-am anuntat de surpriza de sub capota.

Pisicuta este extraordinar de dulce si de lipicioasa. Are, cred, in jur de o luna. Mananca si e sanatoase! Eu personal nu am cum sa o pastrez. Am un caine care nu indrageste pisicile de nici un fel. Cautam un stapan resposabil si iubitor.
Adresa de email:
Telefon: 0727414316

p002
p001
p003

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pisoias gri tigrat, 1 luna, femela, draguta foc!" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0727414316


Formular de adopție