Pisoi pentru adoptie, culoare la alegere

Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAm preluat recent din curtea unei case o pisica impreuna cu 4 pui. A nascut 5, unul a fost deja adoptat. Ceilalti sunt si ei disponibili pentru adoptie, sunt in varsta de aproximativ 9 saptamani, mananca singuri, folosesc deja ladita cu nisip, sunt clinic sanatosi, activi si jucausi. Puii sunt alb/negru, negru/alb, gri/alb, alb/maroniu. Mamica este gri tigrat.

Nu stim daca sunt baieti sau fetite, inca nu i-am diferentiat in acest sens. Sunt disponibili de adoptat doar de catre persoanele care promit sa ii sterilizeze incepand cu varsta de 6 luni, indiferent de sex. Aceasta cerinta, impreuna cu vesti despre acomodare insotite de poze saptamanale in prima luna de adoptie si lunare in primul an, vor face parte din clauzele contractului de adoptie.

Dupa ce puii vor fi adoptati, mamica lor in varsta de aproximativ 2 ani va fi si ea sterilizata si disponibila pentru adoptie. Merita amintit intotdeauna ca un suflet adoptat este un nou membru al familiei pentru o perioada de aproximativ 10-15 ani. Nu acceptam sa fie adoptati decat daca sunt cazati in casa, indiferent daca locuinta are sau nu si curte exterioara.

Persoanele dispuse sa adopte in mod responsabil pe oricare dintre protagonistii fotografiilor sunt rugate sa ne lase un mesaj scris cu date de contact, adresa si experienta in ingrijirea animalelor de companie. Aceasta nu este un criteriu de selectie, ci de a ne da seama de cate informatii aveti nevoie cu privire la cresterea, ingrijirea si protejarea animalelor.

Multumim.

Adresa de email:
Telefon:Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pisoi pentru adoptie, culoare la alegere"


Formular de adopție