Pisoi mascul negru pui jucaus

NumeAres, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0737295072
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EtichetePovestea lui Ares incepe ca majoritatea povestilor pisoilor mici nascuti afara. L-am auzit plangand de mama focului in fata blocului cand coboram sa dau mancare la celelalte pisici. Am stat 3 zile sa il prind, din masina in masina, de la motor la motor, plangand, urland, si chemand pe cineva sa il ajute. L-a prins o vecina pana la urma si l-am luat sa il duc la veterinar. L-am avut internat 2 saptamani in grija lor pentru ca avea o rana la ochi, cel mai probabil lovit sau incaierare cu alt pisoi. Subdezvoltat, as spune un 8-9 saptamani dar a pus pe el in ultimele zile de cand e la noi in foster. Ii cautam casuta de oameni responsabili. Ochisorul s-a vindecat bine, nu mai plange, mananca si e foarte dornic de joaca si afectiune.
Analize facute la zi, negativ fiv/felv. Dracusor plin de energie, asa ca viitorii parinti sa stie la ce se asteapta. Eu ma joc cu el cam juma de ora – o ora pe zi si mai incearca sa se joace si cu pisoiul nostru rezident dar al nostru este cam pasiv si nu prea se joaca. Daca aveti in casuta o pisicuta deja, sa stiti ca este foarte activ si tinde sa instige la joaca, si cateodata nu stie limita, tinde sa bage gherutele (varfurile sunt taiate). Doarme cu mine, toarce, e afectuos, stie deja de numele Ares, dar daca doriti sa il schimbati, invata foarte usor. Vine la pachet cu mancarica si ne vom ocupa de primul vaccin cum se intremeaza mai bine. Doctorii ne-au sugerat sa mai asteptam putin. Era subnutrit grav cand l-am gasit. Posibil posesiv si inca are cateva traume de pe strada, mai ales cu mancarea, are bobite la discretie si umeda de doua ori pe zi si cand mananca umeda e la foc automat. E inca sperios si cateodata defensiv, dar daca prinde incredere si vede ca nu i se intampla nimic rau, e foarte jucaus si se ataseaza rapid. Nu e foarte obisnuit in brate, dar daca ii vorbesti usor se linisteste si e din ce in ce mai ok. Am dori apartament, ca afara a dus o viata mizerabila si mai mult ca sigur de la casa ar fugi.
Adresa de email:
Telefon: 0737295072Completează mai jos formularul de adopție pentru Ares sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0737295072


Formular de adopție