Pisoi de rasa isi cauta camin!

NumeObelix, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0721.68.40.50
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 ani
EticheteObelix – mascul, 5 luni
Rasa 100% Pure Awesome Coada-Stufoasa

A fost luat de pe strada impreuna cu fratii lui (3 la numar) si inca un pisoi aciuiat pe langa ei. Mama lor a murit cand ei aveau doar 1 luna, cel mai probabil din cauza cainilor (sau oamenilor care au dat-o la caini).
Povestea lor de la inceput o puteti gasi aici: http://tinyurl.com/nbfppeo
si continuarea aici: http://tinyurl.com/penv5pe

Obelix si-a capatat porecla de cand era micut si intra cu totul in farfuria cu mancare. Acum este un vlajgan cu acte in regula si cu blanita super premium. Ii place la nebunie sa stea sa priveasca pe geam, sa stie cine si la ce ora s-a dus la serviciu, ce soferi nu cunosc regulile de circulatie si ce mai barfeste lumea in fata scarii. Va deveni un adevarat motan de pervaz! Ganditorul pufos de la fereastra adora mangaierile pe burtica si cat mai multa joaca. Are o fire ceva mai independenta decat ceilalti, insa si-a gasit un partener de joaca in Indy (alt pisoi de adoptat).

Obelix e deparazitat extern, educat la litiera, nu face mofturi la mancare (cred ca ar manca si sufletul daca l-ai oferi), iar in curand va face primul vaccin. Cu deparazitarea interna inca mai avem de lucru, dar suntem pe drumul cel bun. Nu poate fi castrat acum deoarece nu are varsta minima pentru aceasta interventie (10-12 luni), insa atunci cand ii va veni randul, ii voi asigura financiar castrarea. Primul vaccin va fi acoperit tot de mine.

Ii am in foster din iunie si am asteptat pana acum pentru a-i da spre adoptie din cauza complicatiilor medicale aparute in urma faptului ca nu au fost intarcati complet (mai multe detalii in al doilea link de mai sus). Recent au fost declarati buni de adoptie de catre veterinar. Tot recent, eu mi-am fracturat glezna. Am facut operatie, insa voi mai avea nevoie de inca una peste o luna si jumatate. Timp de multe luni de zile ma voi deplasa cu carjele, ceea ce inseamna ca nu ma mai pot ocupa cum trebuie de ei. Stau toti 5 in bucatarie deoarece pisicile mele nu ii agreeaza, si devin din ce in ce mai plictisiti din cauza asta. Au nevoie de familii si camine unde pot primi atentia si dragostea pe care o merita. Va marturisesc ca si eu am ajuns la capatul puterilor mele. Nu i-am luat de pe strada si doftoricit atat ca sa ii tin inchisi intr-o camera!

Adoptia se face cu contract de adoptie. Asigur transport in Bucuresti si Constanta. Exclus curte, va multumesc pentru intelegere.
Adresa de email:
Telefon: 0721.68.40.50

IMG_4586
IMG_4720_resized
IMG_4495

Completează mai jos formularul de adopție pentru Obelix sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0721.68.40.50


Formular de adopție