Pisicuțe minunate caută adapost

NumeMimi si Lola, Femela
Localitate Bucuresti Constanta Mangalia Navodari
Telefon 0722313405
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteAzi vrem sa va spunem povestea lui Mimi si a Lolei.
Sunt surioare, au aproape 2 ani si s-au născut pe undeva intr-o căsuța dărăpănată din Centrul Vechi al Constanței.
Au supraviețuit primele lor luni din viața primind hrana de la turiști, incolacindu-se pe sub scaunele teraselor si așteptând mila trecătorilor. Au rămas mereu împreuna, si-au ținut una alteia de frig si s-au protejat una pe cealaltă. Le-am remarcat si noi. La început, le-am pus intr-un colțișor apa. Apoi câteva bobițe. Mai apoi le-am facut un locșor unde sa se poată adăposti de căței. In scurt timp, am decis sa le adoptam si sa le ținem in magazinul noatru. Si asa nu încurcau pe nimeni, am golit boxa si le-am facut acolo “apartamentul” lor. Spre uimirea noastră, s-au adaptat instantaneu. A trebuit doar sa aducem o litiera si ele au inteles ca trebuie sa își respecte noua lor căsuța si sa nu se joace cu hăinuțele din magazin. Cuminți si recunoscătoare, “mascotele” noastre au devenit inima magazinului, mângâiate si alintate de toată lumea care ne trece pragul.

Partea trista a poveștii începe acum, la 1 an de la adoptia lor. Din nefericire, de la 1 octombrie nu vom mai putea funcționa in spațiul in care pisicuțele noastre il cunosc drept “acasă”.

Deoarece acasă avem 3 caini, suntem puse in situația groaznica de a încerca sa le găsim o familie ce ar vrea si ar putea sa le adopte. Pentru noi este cel important ca surorile noastre sa rămână împreuna, sa se ajute, sa se joace si sa aibă parte de afecțiune. Vrem sa va asiguram ca suntem dispuse sa le aducem noi oriunde in tara si punem la dispoziție oricâți saci de mancare considera noul stăpân.

Va mulțumim si va suntem recunoscătoare pentru ajutor. ♥️

Adresa de email:
Telefon: 0722313405Completează mai jos formularul de adopție pentru Mimi si Lola sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722313405


Formular de adopție