Pisicuţa tricoloră – pisicuţa buclucaşă(a se citi norocoasă şi, mai nou, Suzana) caută stăpâni iubitori şi responsabili. Destul de urgent

NumeSuzana, Femela
Localitate Cluj-Napoca
Telefon 0752 031 791
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 ani
EtichetePisi tricoloră e un suflet mic si frumos care a trecut prin multe. Am găsit-o la un spital, pierdută sau abandonată, pentru că e prea blândă pentru o pisică de stradă şi la început avea zgărdiţă. La spital a suferit de foame şi a fost în constant pericol datorită câinelui, care omoară pisici şi a deratizărilor dese din cauza cărora aproape toţi puii de vârsta ei au murit. A fost bătută atât de celelalte pisici, care nu au acceptat-o cât şi se pare că de oameni.
M-am decis să o ajut, i-am găsit foster dar am reuşit s-o pierd. După o săptămână de căutări am găsit-o, slabă si ca vai de capul ei. Am adus-o la mine acasă şi în scurt timp am aflat că făcut piometru(puroi in uter). Dar a scăpat cu bine şi din această încercare iar acum e sterilizată.
Acum e în foster la altcineva. Aici nu trebuie să se incheie povestea ei ci să înceapă o nouă etapă, mai frumoasă. Şi aici e rolul vostru, al celor care citiţi şi care i-aţi putea oferi un loc în casa voastră acestui mic suflet. Dacă nu, voi fi nevoită să o duc înapoi la spital.
Pisi în trei culori e cuminte dar şi jucăuşă. E dornică de a oferi si primi afecţiune, fiind o mică torcăcioasă. La început poate fi timidă dar doar până se obişnuieşte. Pisi are un colorit deosebit: tigrat, portocaliu şi alb. Are si şosetuţe albe la trei dintre picioraşe, e tare frumuşică.
Are aproximativ opt luni, e fetiţă, sterilizată, deparazitată intern si extern şi are carnet de sănătate. E învăţată la litieră şi se înţelege cu alte pisici.
Adresa de email:
Telefon: 0752 031 791

16
26
32

Completează mai jos formularul de adopție pentru Suzana sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0752 031 791


Formular de adopție