Pisicuta si motanel adorabili, cautam urgent stapan!

NumeLys si Tim, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0729605999
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteLys si Tim sunt o pisicuta si un motanel pe care i-am gasitin fata blocului, foarte amarati. Pisicuta, acum un ghemotoc pufos, a fost ratacita de la 1-2 zile, am crescut-o cu lapte praf special si, spre surprinderea tuturor, a supravietuit fara mama. Acum are o luna si jumatate si este foarte afectuoasa si mancacioasa. Pe Tim l-am gasit in fata blocului, foarte slab, cu rani la pernutele din fata si mustatile arse, cine stie prin ce a trecut saracutul. Acum s-a intremat, se joaca toata ziua, are 2-3 luni.

Ambii sunt deparazitati extern, nu au probleme de sanatate si isi cauta urgent stapani iubitori. Nu sunt mofturosi, sunt curatei si folosesc mereu litiera. Din pacate nu ii putem pastra, avem deja 2 caini si 2 pisici mari, toti salvati de pe strada. Ii putem aduce si in alte orase, daca este cazul. Ma puteti contacta pt videouri sau mai multe poze.
Adresa de email:
Telefon: 0729605999Completează mai jos formularul de adopție pentru Lys si Tim sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729605999


Formular de adopție