Pisicuta pui NORI (din Timisoara) isi cauta stapani!

NumeNori, Femela
Localitate Timisoara
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteDE ADOPTAT: pisicuta pui NORI (din Timisoara; nascuta la inceputul anului 2017) – blanda, torcacioasa si jucausa. Nori este foarte afectuoasa si cere intr-una mangaieri. Prietenoasa cu alte pisici (crescuta alaturi de alti pui); foarte potrivita pentru o familie care (mai) are feline si/sau copii.

Vaccinata, deparazitata si deja sterilizata (nu va intra in calduri si nu va avea pui). Blanita tigrata.

Pentru tinut doar in interior.

Ii cautam stapani care sa ii acorde afectiune si atentie, si care sa o priveasca nu ca pe un simplu animal de companie, ci ca pe un adevarat membru al familiei.

CONDITII ADOPTIE: contract adoptie, acces la un veterinar bun, ingrijire corecta (vaccinari si deparazitari conform indicatiilor veterinarului, etc).

Pentru a intelege in intregime responsabilitatea detinerii unui animal de companie, cititi va rog pagina cu acest nume de pe site-ul Google IngrijireaAnimalelorDeCompanie inainte de a lua decizia adoptiei.

ALBUM FOTO complet si FILM cu puiul torcand si jucandu-se – in galeria foto, respectiv video a paginii facebook “Voluntar Animale Timisoara – Adoptii” (pagina poate fi vizualizata si fara cont facebook).

CONTACT: mesaj privat pe pagina facebook anterior mentionata. Daca nu aveti cont facebook, trimiteti un mesaj e-mail la adresa specificata in acest anunt. (Puteti lasa si un nr de telefon.)
Adresa de email:
Telefon:Completează mai jos formularul de adopție pentru Nori


Formular de adopție