Pisicuta Proserpina, agentul secret de veselie si zambete din casa- ADOPTIE

NumeProserpina, Femela
Localitate Constanta
Telefon 0770996713
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EtichetePentru ADOPTIE – Pisicuta negra, sanatoasa, foarte comica in timp ce se joaca – adorabila, are 1 an si cateva luni, nesterilizata , cu blanita scurta foarte matasoasa. Din privire puteti sa vedeti ca este un sufletel cu infinita dulceata si inocenta. Este foarte energica, afectuoasa, haioasa, blanda, dar daca ceva nu i se pare in regula, devine amazoana si va solicita vigilenta la maxim. Nu suporta vaccinurile, deci nu vrea s-o chinuiti cu ele, ci sa tineti cont de vointa ei. Prefera sa stea ziua in curte, in natura, cand nu este frig, pentru ca adora libertatea, dar va veni si la dvs.
Nu este mofturoasa la mancare. Se adapteaza treptat la schimbari de spatiu, nutritie, persoane…si fara rezerve la jucarii, exceland in dinamism la jucariile noi. Adora spatiu cat mai mare de joaca. Dupa un timp, dupa ce se plictiseste de minunatele jucarii, face burtica minge de fotbal si va urmareste peste tot, din iubire si grija.
Are deja stalp de gherute, litiera, cosulete de dormit, jucarii, doar sa o iubiti sincer si sa va faceti responsabil/a de soarta ei, ingijind-o in cele mai bune conditii pana la sfarsitul existentei ei, sa nu o tratati ca o jucarie vie care sa va faca pe plac sau sa fie disciplinata ca un scolar. Are o usoara sensibilitate la frig, de preferat sa aiba o curte pentru joaca cu acces la interior sau balcon mare la apartament. Va cerceta tot si se va juca cu tot ce prinde. Pentru moment raspunde la numele Proserpina si se afla in Constanta.
Trimiteti-mi va rog sms la numarul 0770996713, pentru a va contacta ulterior.Completează mai jos formularul de adopție pentru Proserpina sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0770996713


Formular de adopție