Pisicuta MINETTE (din Timisoara) isi cauta stapani!

NumeMinette, Femela
Localitate Timisoara
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteDE ADOPTAT: pisicuta MINETTE (nascuta vara 2017; din Timisoara) – foarte blanda, afectuoasa si jucausa. Torcacioasa, se tine mereu dupa noi si cere mangaieri. Blanita tigrata. Se intelege foarte bine cu alte pisici.

Sterilizata (nu va intra in calduri si nu avea pui).

Pentru tinut preferabil doar in interior; daca se doreste si acces la exterior – numai intr-o locatie sigura, lipsita de pericole, dupa minim o saptamana de tinut doar in interior (pentru a se obisnui cu noul loc) si cu acces permanent la spatiu care sa ofere protectie fata de vremea rea (casa, pivnita, pod, garaj).

Ii cautam stapani care sa ii acorde afectiune si atentie si care sa o priveasca nu ca pe un simplu animal de companie, ci ca pe un adevarat membru al familiei.

CONDITII ADOPTIE: contract adoptie, acces la un veterinar bun, ingrijire corecta (vaccinari si deparazitari conform indicatiilor veterinarului, etc).

Intra in sarcina adoptatorului efectuarea unui vaccin in ziua adoptiei (intalnirea pentru preluarea pisicii se va face la un cabinet veterinar).

Pentru a intelege in intregime responsabilitatea detinerii unui animal de companie, cititi va rog pagina cu acest nume de pe site-ul Google IngrijireaAnimalelorDeCompanie INAINTE de a lua decizia adoptiei.

ALBUM FOTO complet cu pisicuta – pe pagina Facebook Voluntar Animale Timisoara – Adoptii.

CONTACT: Persoanele interesate de adoptie sunt rugate sa ma contacteze doar prin mesaj privat pe pagina facebook mentionata (pot lasa si un nr de tel).
Adresa de email:
Telefon:Completează mai jos formularul de adopție pentru Minette


Formular de adopție