Pisicuta Marmalade portocaliu cu alb, 3 luni din Pitesti cauta urgent casuta!

NumeSophie, Femela
Localitate Curtea de Arges Mioveni Pitesti
Telefon 0775293773
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o săptămână
EticheteSunt Sophie, 3 luni! Eleganta, rafinata, afectuoasa si jucausa, oare cine n-ar vrea sa ii tin companie in serile gri de toamna?

De papat pap cam de toate, la litiera merg de mica, nici puricei nu am ca am fost deparazitata (asta nu ca as fi avut, dar asa, ca sa fim siguri), doar casuta nu am inca:( dar sper sa o gasesc aici!

Ce sa va mai zic despre mine?

Sunt o raritate! Pe bune! Doar 20% dintre pisicile portocalii sunt fetite deci chiar sunt deosebita!!

In plus, pisicile portocalii tigrate (ca mine,asa) sunt afectuase, mult mai prietenoase cu oamenii decat alte rase si culori. Le place sa se joace mult cu oricine e prin preajma.

Cu personalitatea lor deschisă și sociabilă, cu marcajele lor strălucitoare și cu natura lor prietenoasă și afectuoasă, ele se numără printre cele mai adorate feline și sunt animale de companie minunate pentru oricine caută un tovarăș adevărat.

Fermecătoare și cu inima mare, pisicile Marmalade au personalități la fel de calde ca și culoarea blănii lor. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei pisicute pline de viață căreia probabil îi place să va îmbrățișeze și să se dezmierde, veți găsi aceasta portocala tigrata pe nume Sophie (adica eu, cea din poze!), greu de rezistat!

Astept cu mare nerabdare telefon de la viitoarea mea mami sau viitorul tati!

Repede va rog, ca vie frigul … brrrrrrr

PS: aahhh, imi plac mult si desenele animate :)Completează mai jos formularul de adopție pentru Sophie sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0775293773


Formular de adopție