Pisicuta castrata si vaccinata, isi cauta familie iubitoare!

NumeMoțica, Femela
Localitate Ploiesti
Telefon 0726047365
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteDonez pisicuță castrată, are în jur de un anișor. Pisicuța Moțica (căci așa i-au ales părinții mei numele) a fost îngrijită până în acest moment de părinții mei, care din păcate nu se mai pot ocupa de ea. Moțica este deparazitată, are vaccinurile făcute și are și carnet de sănătate.

Din păcate părinții mei nu o mai pot ține deoarece starea lor de sănătate nu este tocmai optimă și pisicuța de cele mai multe ori stă singură. De aceea sperăm sa îi găsim o familie iubitoare care să ii acorde atenție și iubire.

Este foarte iubitoare, jucăușă și plină de energie. Aleargă toată ziua, apoi doarme în pătuțul ei, după care o ia de la capăt cu activitățile. Este extrem de curioasă, trebuie să inspecteze totul înainte să intre pe ușă și orice lucru pe care îl faci, trebuie neapărat să miroasă și ea și să își dea cu părerea. Evident, este și foarte vorbăreață și îi place să stea în “conversații” cu toată lumea: tu îi vorbești și ea miaună înapoi, foarte interesată de ce îi zici. Îi mai place de asemenea extrem de mult să meargă în mașină și să se uite pe geam; nu e agitată, din contră! Este foarte relaxată și atentă la ce se întâmplă înafara mașinii.

Pisicuța Moțica se află în Ploiești, zona Mihai Bravu. Pentru contact, va las nr. mamei mele Elena: 0726 047 365

Este obișnuită la litieră, are pătuț, dar nu are transportor!Completează mai jos formularul de adopție pentru Moțica sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726047365


Formular de adopție