Pisici mici si educate

Localitate Cluj-Napoca
Telefon 0720632509
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 ani
EticheteCautam stapan pentru 2 pisicute si un motanel. Au in jur de 3 luni si sunt invatati la litiera. Nu sunt deloc pretentiosi la mancare(le place si mancarea gatita si painea).

Cel cu negru pe cap si carare pe mijloc este baietel(timid, curios si afectuos, ii place sa se ascunda si sa doarma prin locuri la care nu te-ai astepta, are nevoie de un stapan sau o familie care sa-i dedice timp si afectiune). Pt al deosebi de ceilalti, noi i-am spus Cristopher pentru ca este un adevarat explorator.

Cea din poza intunecata este fetita(este foarte jucausa si ii place foarte mult sa se catere sau sa se agate de lucruri atarnate prin casa, este foarte receptiva la chemat sau la comanda nu e voie(plesnit din palme). Are nevoie de un stapan care sa se joace cu ea si care sa o zmotoceasca:) Pt a o deosebi de ceilalti, noi i-am spus Maimutica, deoarece se atarna de o gramada de lucruri.

Cea tarcata pe spate este fetita, de asemenea(este cea mai inteligenta dintre toti, fiind o fire care analizeaza atent ce se intampla in jur, este si foarte energica. Este posesiva cu lucrurile ei si impunatoare/insistenta daca isi doreste ceva. Are nevoie de un stapan care sa o invete lucruri noi si care sa-i poata oferi un spatiu interactiv de joaca.) Pt a o putea deosebi de ceilalti noi i-am spus Pinky.

(Noi nu i-am strigat niciodata pe numele precizate; practic le puteti boteza cum doriti, deoarece se vor obisnui repede)

P.S. Mama lor este o pisica foarte vorbareata. Este posibili ca si ei sa fi mostenit asta.
P.S. 2 pt mai multe poze contactati-ma:)
Adresa de email:
Telefon: 0720632509

20150728_140159
20150728_140137
20150728_142551

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pisici mici si educate" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0720632509


Formular de adopție