Pisici alb-negru, 5 saptamani, fetiţe

Localitate Bucuresti
Telefon 0749882903
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 ani
EticheteAcum două luni am găsit în faţa blocului o pisică. Pentru că era destul de clar că nu era de stradă, cineva o dăduse afară din casă, am hotărât să o luăm şi să îi căutam stăpâni. Doar că la doctor am aflat că venea la pachet cu surprize – cinci, cu totul, aşa că ea avea să devină Pisica Şase. Acum o lună şi un pic, Şase a produs cinci pisoi alb negru: doi băieţi şi trei fete. Nu le-am dat nume, ăsta va fi privilegiul noilor stăpâni. Ser să le găsim tuturor case şi familii prietenoase. Cei doi băieţi s-au dat deja, mai avem trei fetiţe, pe care le-am pus în pozele din acest anunţ.

Pisoii au cinci săptămâni, vor fi gata de adopţie cam în două săptămâni. Sunt prea mici încă pentru deparazitare, vaccin şi carnet de sănătate, dar dacă noii stăpâni doresc, ne ocupăm noi de asta când vine vremea. Fac toţi la nisip şi chiar mănâncă singuri, doar că mai sunt şi alăptaţi în paralel şi aşteptăm înţărcarea. Se joacă toată ziua, sunt foarte activi şi isteţi, explorează casa.

Asigurăm transport şi în alte localităţi. Dacă sunteţi din Bucureşti, organizăm vizionări la domiciliu, în zona Floreasca.

Adresa de email:
Telefon: 0749882903

IMG_0746
IMG_0742
IMG_0767

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pisici alb-negru, 5 saptamani, fetiţe" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0749882903


Formular de adopție