Pisicute salvate de Pompieri cauta casuta ❤️🏠

Localitate Bucuresti
Actualizareacum 5 luni
EticheteSuntem 2 pisicei (fetite), mici-mici, niste mormoloci, atat de mici, avem 3 saptamani! Nu stim de ce, dar mami a noastra ne-a abandonat, iar noua ne era frig si foame, eram raciti, cu ochii umflati de la frig si puroi :(. Am inceput sa o strigam pe mami, dar ea nu s-a mai intors, insa strigatele noastre au impresionat la 1 noaptea o fata care nu putea sa doarma din cauza noastra.

A venit la noi si a vrut sa ne scoata, insa eram intr-un loc in care niciun om nu putea sa intre, asa ca fata asta i-a sunat pe niste oameni cu casti rosii si costume imense, iar ei, cu instrumentele lor speciale, au reusit sa ne scoata de acolo. De acolo ne amintim ca am ajuns la o clinica veterinara unde medicii ne ingrijesc, ne-au scos puroiul din ochi si ne-au pus pe antibiotic.

Acum suntem mult mai bine si ne dorim tare sa incepem o viata normala, plina de iubire, alaturi de o familie – familia noastra! Esti tu familia noastra?

Daca da, suna la 0720115643 sau scrie la . Supravietuitorii te asteapta zi si noapte sa le dai o noua sansa la viata ❤️.  Pana atunci, ei sunt cazati si ingrijiti intr-o clinica veterinara.

—–

Mai jos poti vedea si imaginea din locul in care au fost scosi de pompieri. Constructia in care se aflau are peste 2 metri inaltime, este foarte ingusta, iar singura cale de acces direct este pe deasupra, adica de la inaltime.

Pompierii au venit imediat si s-au chinuit pret de aproximativ 1 ora sa le ajute. In cele din urma, cu multa inventivitate si indemanare, au reusit sa le salveze.