acum 7 ani

Întrebări și răspunsuri »

Pisica norvegiana de padure

Am primit doua pisici pe care cineva nu le mai dorea , dintre care una era o pisica norvegiana de padure , gri cu dungi , pe nume Miss , in varsta de pana intr-un an.Era extrem de blanda si iubitoare . Din pacate , doi medici veterinari incompetenti , le-au sterilizat , iar Miss , dupa 30 de ore de agonie , fara sa se ridice si doar se vaita , a deschis ochii si a murit fara sa o pot ajuta . Medicii veterinari ne-au asigurat ca nu este nicio problema ,dar nu s-au sinchisit sa vina sa o salveze , desi ne-am rugat sa o vada macar. Au spus doar ca este vina anestezicului care a fost nou pentru Miss . Dupa moartea ei , au venit si ne-au trantit pur si simplu o maidaneza incostienta , proaspat operata , spunandu-ne ca o sa ne caute o alta pisica . Oricum , nu am incredere in ei si de aceea caut pe cineva dispus sa ne doneze o alta pisica norvegiana de padure , de aceeasi culoare , daca se poate . In familia noastra nu o sa -i oferim luna de pe cer , doar atata iubire incat sa se simta ca acolo este casa ei. Va multumesc !
Cristi

3 raspunsuri

Imi pare foarte rau sa aud asa ceva 🙁 Poate ca ar fi bine sa zici despre ce cabinet veterinar este vorba, ca sa stie lumea de cine sa se fereasca. Pentru norvegiene de padure urmareste anunturile de donatii de pe acest site, parca erau cateva…

Uite aici anunturi cu norvegiene oferite spre adoptie: https://www.adoptiipisici.ro/?s=norvegiana&cat=-3%2C-4%2C-7%2C-959%2C-5 – majoritatea sunt metisi, daca insa vrei pisici de rasa pura trebuie sa stii ca acestea sunt de regula pe bani, iar singurul act care certifica faptul ca o pisica apartine unei anumite rase este PEDIGREE-ul. Daca cineva vinde pisici de o anumita rasa dar nu are PEDIGREE care sa ateste acest lucru, atunci cel mai probabil acele pisici NU sunt de rasa pura. Actul numit PEDIGREE nu este foarte scump, iar majoritatea persoanelor care nu il au (mai precis nici nu incearca sa il obtina) o fac pentru ca stiu ca pisica lor nu este de rasa pura si ca nu au cum sa obtina certificarea rasei prin PEDIGREE, dar stiu ca vor gasi doritori (naivi) usor de convins de puritatea rasei chiar in lipsa certificatului. Nu fac aici apologia necesitatii rasei pure sau a apartenentei la o anumita rasa pentru ca o pisica sa fie iubita, ci doar am vrut sa lamuresc o anumita chestiune care vad ca nu este inca inteleasa de foarte multa lume. Cine iubeste cu adevarat un animal poate lua unul chiar si de la tomberon si ii poate asigura zile fericite pentru tot restul vietii.

Cu 120 lei poti lua o norvegiana cu albastru de rusia daca mai doresti