acum 7 ani

Întrebări și răspunsuri »

Pisica maidaneza – gestanta

Buna ziua,

De vreo doua luni a aparut la blocul meu o pisica ( probabil din cartier – zona are multe case si un complex de 5 blocuri ). In fiecare zi este hranita de vecini , insa cativa sunt impotriva faptului ca sta la intrarea in bloc . Se pare ca este gestanta , a crescut considerbil, chiar cred ca se apropie ziua in care trebuie sa nasca si cred ca are nevoie de un culcus , altul decat scara blocului ( precizez sunt cativa vecini care o alunga , ii arunca mancarea pe care alti buni vecini i-o aduc ).
Ne sete mila si drag dar nu putem ajuta in conditiile date. De adoptat nu poate fi vorba , si-asa am mai adoptat un motan maidanez.
Are nevoie de un mediu propice pentru a naste .
Pisica este neagra cu ochi verzi , este foarte foarte frumoasa .
Asteptam ajutor !

Valeria

3 raspunsuri

Contacteaza o asociatie din orasul tau, acestia te vor ajuta cu pisicuta.

Daca sunteti din Bucuresti contactati Asociatia Robi la nr.tel. 0740035400. Daca sunteti din alta localitate sunati la Robi sa va indrume dansii unde considera, la o asociatie din orasul dvs. Pisicuta trebuie ajutata.

sterilizata de urgenta,nu este nici un pacat decit sa masca si ea si puii vor avea mult de suferit,sunt sigura ca nici un pui nu va trai.Asa sterilizata se va descurca f.bine si-i va fi la fel de bine.Dupa Paste,bineinteles