Pisi si Pedro -o pisicuta bibelou si un motanel iubaret

NumePisi si Petro, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon +40726248475
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteSuntem o pereche matura de pisici Metise salvate de stapana noastra de pe strada. Pisi, prietena mea , este o pisicuta de 7 ani, atat de blanda si cuminte ca uneori uit ca este in casa. Este ca un bibelou frumos si delicat, tacut si placut la atingere. Este imposibil sa nu ajungi sa o iubesti pe Pisi. Eu, Pedro….originar Petrica ,dar cu nume recent latinizat de catre stapana, sunt un motan de 5 ani ,frumos ca un dandi si vioi nevoie mare.Sa va spun ca iubesc sa fiu in preajma oamenilor ,imi doresc iubirea lor si ofer gratuit dragostea mea sincera si neconditionata?! Sunt cel mai iubitor motan si sunt gata sa gasesc o noua familie pe care sa o pun la inimioara mea mica, dar plina de iubire.
De 3 ani mama este plecata din tara, ca multi romani dealtfel, si am stat cu bunica. Dar acum Buni este batrana si tare bolnava si nu mai are cine sa aiba grija noastra. De cand am poposit in casa mamei, Pisi a fost prietena si confidenta mea si am legat cu ea o prietenie trainica si ne iubim tare mult. Despartirea de ea m-ar indurera tare mult si ma rog ca Dzeu sa ne aduca in cale o familie care sa ne doreasca pe amandoua. Promitem ca va vom umple viata de bucurie si iubire. Am uitat sa precizez ca suntem castrate, vaccinate, cipate si cu pasaport. Putem pleca oriunde in lume. Mama este foarte trista ca trebuie sa ne dea si stiu ca inima ei plange de durerea despartirii, dar nu are ce sa faca.Fiind plecata din tara, pe mama o puteti contacta doar pe email, dar numarul de telefon al lui Buni este mentionat in anunt. Oare vom avea sansa sa qasim un alt camin la fel de primitor? Va multumesc ca mi-ati citit mesajul si sper ca am ramas in mintea dvoastra si poate vom fi si in sufletul vostru.

Adresa de email:
Telefon: +40726248475Completează mai jos formularul de adopție pentru Pisi si Petro sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: +40726248475


Formular de adopție