PERLA – pisica polara in varsta de 2 ani disponibila pentru adoptie

Numeperla, Femela
Localitate Brasov Bucuresti Curtea de Arges Pitesti Ploiesti
Telefon 0770130228
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
Etichetefire independenta, totusi foarte afectuoasa si uneori cu chef de joaca, este destul de retinuta in privinta cateilor, insa cei cuminti sunt tolerati. devine geloasa pe alte pisici si a convietuit cu cele pe care le-am tot gasit avand camera ei separata.

e obisnuita sa aiba mereu acces la exterior si au fost incercari sa fie adoptata in locatii inchise, insa au esuat. a avut 2 serii de pui, acum este sterilizata, mananca hrana de pisici uscata sau umeda, dar si mancare gatita, ceea ce recomandam in general.

este potrivita unei persoane care prefera sa nu gestioneze perioada de crestere in care unele animalute sunt uneori prea energice, dornice de atentie in mod activ si distrugatoare de obiecte aflate la indemana.

avem incredere ca se va gasi persoana care sa o inteleaga, sa o iubeasca si sa o ingrijeasca. daca sunteti acea persoana, va rugam sa ne scrieti un e-mail cu descrierea locatiei in care ati primi-o, localitatea, daca la bloc sau casa si daca mai sunt si alte persoane sau animalute in aceeasi casa.

fetita acum se afla langa bucuresti, in chiajna, judetul ilfov si poate fi transportata in siguranta catre orice localitate. multumim din tot sufletul tuturor celor ce ajuta la salvarea, ingrijirea, promovarea si adoptarea animalelor abandonate
Adresa de email:
Telefon: 0770130228Completează mai jos formularul de adopție pentru perla sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0770130228


Formular de adopție