Pavlova si Piaget (urgent!)

NumePavlova & Piaget, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

  • Am dat peste 2 pisoiasi amarati rau, de 5 sapt. (ambele fetite) pe strada Zefirului din Bucuresti. Erau sub o masina si au inceput sa planga cand am trecut pe langa ea. Slabi si amarati, fara mamica, abandonati, i-am dus la o clinica, unde din cauza unei multimi nemaintalnite de pureci de pe ei, le-au facut transfuzii de sange (atat de grava era situatia!) si i-au spalat bine de tot.
    Acum, amaratele sunt bine, medicii i-au testat de toate bolile grave pisicesti si, din fericire, nu au niciuna. Unica problema a fost aceasta invazie de pureci, insa au fost sub tratament intensiv si si-au revenit complet.
    Au nevoie urgent de o casuta sau macar foster temporar (apartament sau casa inchisa, ca sa nu mai exista riscul sa revina pe strada) pentru ca veterinarul ne-a zis ca nu-i mai pot tine mult cazati la clinica, iar noi mai avem alte pisici si pur si simplu nu mai avem loc in casa.
    Sunt adorabile, niste ingerasi scumpi si merita un camin iubitor, unde sa fie tratate cu bunatate si iubire.
    Daca te-a impresionat povestea lor trista si-ti doresti sa le oferi un viitor frumos, suna-ma la 0726314854 (Alexandra).Completează mai jos formularul de adopție pentru Pavlova & Piaget sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726314854


Formular de adopție