Obi, motanul genial, pentru adopție

NumeObi, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o zi
EticheteAproape cu toții cunoaștem cel puțin o persoană cu diabet. Cum ne purtăm cu ea? Îi zicem „gata, nu mai poți face parte din familia noastră” sau „nu putem fi prieteni pentru că ai diabet”?

Că lui Obi cam așa i s-a întâmplat. Deși e cel mai inteligent, comunicativ, șarmant și afectuos motan pe care ți-l poți imagina, a fost respins de familia lui și aruncat (înapoi) în stradă de cum s-a îmbolnăvit. Iar apoi, ajuns în foster, nu a vrut nimeni să se împrietenească cu el și să-l adopte, deși el cerșește mereu atenție și nu e mofturos când își alege prietenii.

Obi, zis și Obilică fără frică, e cel mai dulce, amuzant, lipicios și curajos motan pe care ți-l poți imagina. Vine și-ți dă pupici cât ești în cel mai greu și obositor meeting, îi place să meargă în ham, e vorbăreț ca o moară stricată, prieten cu toți câinii, dar și cu jucăriile lor 😁

Nu înțelegem de ce se feresc oamenii să-l adopte, pentru că îngrijirea lui nu presupune un mare efort, iar speranța lui de viață e comparabilă cu a unei pisici sănătoase dacă e îngrijit. Obi trebuie să mănânce hrană specială pentru pisicile cu diabet și să primească de două ori pe zi, odată cu mâncarea, o mică doză de insulină. La cât de pofticios e, nici nu-și dă seama când e înțepat. Ei, nu sună chiar așa de complicat, nu? Costul îngrijirii lui ajunge la aproximativ 200 de lei pe lună, nu foarte diferit de costul pe care-l presupune o pisică sănătoasă.

Poate cunoști pe cineva care are diabet sau ai pierdut pe cineva cu boala asta. Ce omagiu mai frumos i-ai putea aduce decât să adopți un animal cu aceeași afecțiune, salvând astfel o viață în numele ei/lui? Sau poate vrei pur și simplu să dai o șansă unei pisici cu șanse de adopție muuuuuuuult mai scăzute decât ale puilor pufoși, la care se îngrămădește toată lumea.

(Obi e deparazitat, vaccinat, sterilizat, cu carnetul de sănătate și analizele la zi.)
SHARE, vă rugăm, pentru norocul lui Obi.

BUCUREȘTI

P.S. În urma unui accident de mașină de pe vremea când era pisoi hoinar pe stradă, Obi a rămas fără codiță. Dar cumva asta nu reușește decât să-l facă și mai haios și să-i scoată în evidență pata albă de pe posterior ♥Completează mai jos formularul de adopție pentru Obi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție