Neagra dar stralucitoare

NumeNori, Femela
Localitate Constanta
Telefon 0770554636
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EtichetePrimavara asta, pe la mijlocul lunii mai, a venit pe lume un pisoi iubitor de liniste, de frumos si de pliculet. Si-a croit drum catre primii lui parinti strigand cat il tineau plamanii lui delicati intr-o parcare Lidl. L-am primit ca pe un dar de pret, l-am rasfatat asa cum merita, iar acum suntem atenti sa vedem care vor fi urmatorii parinti potriviti sa-l primeasca.

Fetita noastra, alintata Darkness, a invatat cat a stat la noi sa foloseasca litiera cu nisip, sa spuna cand ii e foame, sa lase in farfurie cand s-a saturat, sa ne pandeasca pe dupa colturi si sa ne faca atac surpriza la picioare. Ii place sa doarma in brate, toarce continuu si tolereaza cu larga inima mangaierile si pupicii cu care o zapacim si in somn.
Desi culorile blanitei ei trimit cu gandul la simbolul Taoist pentru energie feminina Yin, avand un smoc alb pe piept, rugam iubitorii de spiritualitate orientala sa nu se inghesuie. Pisica noastra nu e un accesoriu, e o zeita care merita cele mai bune conditii pentru bucuria si iubirea pe care le aduce acolo unde este primita.

Pentru cei care vor sa ingrijeasca si sa respecte aceasta mica dar mareata fiinta, cererile de adoptie se primesc la numarul de telefon 0770554636.

Adresa de email:
Telefon: 0770554636Completează mai jos formularul de adopție pentru Nori sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0770554636


Formular de adopție