Narcis, maestru în torcăituri

NumeNarcis, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 zile
EticheteVrei afecțiune nelimitată? Adoptă-l pe Narcis și ai abonament gratuit pentru următorii 15-20 de ani. Deși are deja 8 luni, Narcis e la fel de haios, lipicios și energic ca un pui de 2-3 luni. Cere o porție zdravănă de iubire, apoi joacă la desert, ca să poată dormi liniștit după aceea. Dacă nu ai timp să-l iubești chiar în clipa în care vrea el, se cațără singur pe tine, îți bagă botul în gură, te bate cu lăbuța pe umăr, ca să-i dai ce e al lui. Și e de ajuns să-l atingi cu un deget, că și începe să toarcă.

Nici nu mai e nevoie să adaug că e relaxat și destins în orice spațiu, chiar și cele noi, nu-l deranjează gălăgia și e prietenos cu oricine, chiar și cu oamenii pe care-i vede pentru prima dată. Ce poți cere mai mult de la un pisoi?

Narcis e deparazitat intern și extern, vaccinat, cu carnetul de sănătate la zi. Va fi și sterilizat înainte de adopție. Și bineînțeles că se înțelege perfect cu litiera.Completează mai jos formularul de adopție pentru Narcis sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție