Pisici adoptate / Anunțuri expirate

My name is Snow and I know nothing! Dar stiu ca am nevoie de o familie urgent :)

Anunț marcat adoptat sau expirat!
Publicat acum 2 săptămâni
Numele meu este Snow, desi nu prea raspund la el. Am 3 luni si jumatate, sunt alb cu codita gri si o pata gri intre urechiuse. Ochii mei ma fac tare special, ca sunt de culori diferite, albastru si verde. Sunt jucaus, torcacios, curios de fel si mananc cu pofta! Doresc sa ajung la o familie iubitoare si reaponsabila, care sa aiba grija de mine.
Doamna care m-a gasit, m-a luat de mic de pe strada, asa ca nu stiu sa fac fata singur pericolelor si sunt obisnuit sa stau in apartment
Sunt deprazitat, am carnet de sanatate si urmeaza sa fac prima doza de vaccin, urmate de inca doua. Nu cred ca o sa imi placa, dar e pentru binele meu, asa ca doamna se ofera sa acopere costurile vaccinului daca se va gasi cineva responsabil care sa ma duca la medic la data stabilita. Ah, am uitat sa va zic! Eu sunt prietenos de fel, dar de pisici mi-e cam frica, am doar o prietena buna cu care ma joc si langa care dorm toata ziua, o vedeti in poze. Mi-ar placea tare mult sa vina si ea cu mine, dar inteleg daca nu se poate. Va multumesc!