Motănelul Ștrengărel

NumeȘtrengărel, Mascul
Localitate Craiova
Telefon 0756548993
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 luni
EticheteAbandonat în ploaie acum vreo săptămână pe lângă blocul nostru cu alți frățiori, a fost singurul dintre ei care a mai putut fi salvat, fiind adăpostit câte o zi-două când de unul, când de alt vecin cu suflet de aici.
Motănelul s-a dovedit a fi un ghemuț de vioiciune și tandrețe, uimindu-i pe toți la care a poposit cu energia sa parcă inepuizabilă, cu jocurile năstrușnice și ștrengăriile hazlii, dar și cu suflețelul său nespus de afectuos, de gingaș și prietenos. După cum vedeți, e și tare drăgălaș, iar la ce mustăți are, se va face sigur un vajnic motan!
Sperăm că își va găsi pe cineva care să-i ofere un adăpost permanent, de preferat la o casă cu curte, avînd în vedere cât e de energic și dornic să alerge. Cineva căruia motănelul să-i dăruiască toată dragostea și bucuria de viață din suflețelul său mic și care să-l iubească și să-l ocrotească, la rândul său.
Tel de contact: 07********97Completează mai jos formularul de adopție pentru Ștrengărel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0756548993


Formular de adopție