Motanelul CYRUS (din Timisoara) isi cauta stapani!

NumeCyrus, Mascul
Localitate Timisoara
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteDE ADOPTAT: motanelul CYRUS (din Timisoara; nascut vara 2016) – bland, torcacios si jucaus. Foarte afectuos – cere mereu mangaieri. Blanita portocalie cu sosetele si plastronel albe. Prietenos cu alte pisici (crescut alaturi de alti pui) si jucaus; foarte potrivit pentru o familie care mai are pisici si/sau copii. Cyrus se intelege foarte bine cu fratiorul sau aproape identic, Benjamin (complet portocaliu, un pic mai timid) – pot fi adoptati impreuna, daca se doreste.

Sterilizat (nu va intra in calduri).

Pentru tinut preferabil doar in interior (daca se doreste si acces in exterior – doar intr-o locatie sigura, lipsita de pericole, si dupa minim o saptamana de tinut doar in interior).

Ii cautam stapani care sa ii acorde afectiune si atentie, si care sa il priveasca nu ca pe un simplu animal de companie, ci ca pe un adevarat membru al familiei.

CONDITII ADOPTIE: contract adoptie, acces la un veterinar bun, ingrijire corecta (vaccinari si deparazitari conform indicatiilor veterinarului, etc).

Pentru a intelege in intregime responsabilitatea detinerii unui animal de companie, cititi va rog pagina cu acest nume de pe site-ul Google IngrijireaAnimalelorDeCompanie inainte de a lua decizia adoptiei.

ALBUM FOTO complet si FILM cu motanelul torcand si jucandu-se – in galeria foto, respectiv video a paginii facebook “Voluntar Animale Timisoara – Adoptii” (pagina poate fi vizualizata si fara cont facebook).

CONTACT: mesaj privat pe pagina facebook anterior mentionata. Daca nu aveti cont facebook, trimiteti un mesaj e-mail la adresa specificata in acest anunt. (Puteti lasa si un nr de telefon.)
Adresa de email:
Telefon:Completează mai jos formularul de adopție pentru Cyrus


Formular de adopție