Motanel super afectuos caut stapan cu sufletul de aur

NumeCodita, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0720098651
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 luni
EticheteCodita, spera ca anul 2022 il va duce la omul lui, care sigur il asteapta undeva si care va avea numai de castigat adoptandu-l, pentru ca este un motanel iubaret, cum rar se mai gaseste.
Dupa ce codita i s-a tot inflamat si a tot primit tratament, doctorii au decis ca ar fi mai bine pentru el sa i-o amputeze. Asadar, nu are codita. In plus, a facut si o radiografie, la care a reiesit ca este si impuscat … da, da! Are doua alice, una in burtica si una in picior.
Din pacate, motanelul Codita sufera de F I V. Cat priveste aceasta boala, ea reprezinta echivalentul virusului H I V întâlnit la oameni, cu mentiunea ca aceasta boala nu se transmite niciodata la om.
Omul lui Codita trebuie sa nu mai aiba alte pisici, pentru motanelul este cam bataus. De asemenea, trebuie avut grija sa primeasca vitaminele si suplimentele pentru imunitate.
Motanelul este vaccinat, super educat si iubaret (cu oamenii, nu cu pisicile).
Codita are nevoie de un om cu adevarat iubitor de pisici, care sa-l accepte cu bunele si cu relele lui, un om dedicat si la fel de iubitor precum este si acest motanel adorabil, fara codita .Completează mai jos formularul de adopție pentru Codita sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0720098651


Formular de adopție