Motanel si pisicuta de 2 luni albi cu cateva pete colorate

NumeLucky, Chance, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0726791891
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 ani
EticheteLucky si Chance – motanel si pisicuta – sunt doi pisoi veseli de 7 saptamani, sanatosi, deparazitati intern si extern, obisnuiti cu litiera, extrem de jucausi si de calini..
Chance este o pisicuta tricolora, alba cu cateva pete gri si portocaliu, cu codita colorata, este o luptatoare, o supravietuitoare, o guraliva si o mancacioasa, tare tare dulce si cuminte imdediat ce este luata in brate si rasfatata.
Lucky este un motanel alb cu trei inimioare gri si codita argintie, dulcic, cumintel si mancacios, extrem de torcacios cand este luat in brate.
Se ofera impreuna sau separat numai cu contract de adoptie, in Bucuresti, cuiva care sa ii tina in casa (exclus curte) cat mai departe de campuri si sosele, intrucat au fost aruncati la doar cateva saptamani de la nastere in plin camp. De ce impreuna – fiindca se inteleg de minune, sunt asemanatori fizic si va fi mai usor atat pentru ei, cat si pentru persoana care ii va lua, deoarece stau si se joaca impreuna. Astept e-mail in care sa specificati unde ii veti tine, daca ati mai avut sau mai aveti pisici, cu ce ii veti hrani etc.
Adresa de email:
Telefon: 0726791891

chance7
lucky4
lucky-chance1

Completează mai jos formularul de adopție pentru Lucky, Chance sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726791891


Formular de adopție