Motanel foarte cuminte si afectuos, 2 luni jumate, educat la litiera, deparazitat

Localitate Bucuresti
Telefon 0740791948
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 ani
EticheteBlackie a fost crescut de mine de cand era un mic ghem negru, a invatat din prima seara sa foloseasca litiera si s-a obisnuit imediat cu celelalte pisici ale mele in varsta de 3 ani. Am salvat multi pisoi, dar acesta este cel mai cuminte si sensibil motanel pe care l-am crescut. Este insa si foarte jucaus si prefera compania altor pisici. Saptamana trecuta a fost adoptat, dar nu s-a putut adapta in noua casa, refuzand sa manance, sa bea si sa mearga la nisip, mai mult de 24 de ore. Blackie a fost luat de acolo de o prietena care mai are pisici in casa si un catelus, iar odata ajuns la ea, Blackie si-a revenit ca prin minune, incepand iar sa se joace si sa manance.
Intrucat prietena mea nu il poate tine decat pe termen scurt, as dori sa il dau spre adoptie unei persoane/familii care sa mai aiba eventual in casa un animalut de talie mica (pisica de preferat) sau care sa aiba timpul si disponibilitatea de a-i oferi afectiune si grija. Nu as mai vrea sa treaca printr-o alta experienta traumatizanta.
Sper sa fie adoptat de o persoana/familie responsabila, care sa fie ade acord sa tina cand si cand legatura cu mine.
Este un pisoi deosebit de cuminte, ascultator si sensibil, care ofera multa afectiune.
Adresa de email:
Telefon: 0740791948

Blackisor1
B22
B-12

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Motanel foarte cuminte si afectuos, 2 luni jumate, educat la litiera, deparazitat" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0740791948


Formular de adopție