Motanel foarte afectuos, dar cu o mica problema de sanatate: diabet

NumeObi, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 10 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 10 luni

Eu sunt Obi, un motanel fara codita si cu o mica problema de sanatate: am avut ghinionul de a ma imbolnavi de diabet. Am fost gasit pe strada in aprilie 2021 si la scurt timp s-a descoperit problema mea de sanatate. Acum sunt in foster la cineva cu suflet bun. Cu multa grija, regim special si multa afectiune, am ajuns sa ma simt foarte bine. Blanita mi s-a indesit si luceste de bunastare, am luat in greutate atat cat trebuie, nu mai sunt infometat continuu si de ceva vreme starea mea este buna constant.
Ce presupune ingrijirea unui motanel cu diabet, ca mine? Nu este asa de greu, dar trebuie sa ai vointa si motivatie, plus niste banuti pentru a-mi fi cumparate croantzele speciale pentru diabetici si hrana umeda de care am nevoie. Trebuie sa fii atent/a la mine, sa nu mananc nimic altceva in afara de mancarea mea. Ideal este sa primesc 3 mese pe zi, dintre care doua sa fie insotite de injectiile cu insulina.
In plus, asa cum un om are nevoie sa-i fie monitorizata glicemia, si eu am nevoie de acest lucru. Pentru aceasta trebuie sa mi se faca analize de sange o data la cateva luni.
In rest, sunt un pisoi absolut normal, jucaus, afectuos si plin de viata. Te voi rasplati pentru toate eforturile pe care le faci pentru mine, cu iubirea mea neconditionata si cu o gramada de momente pline de tandrete!
Un bondoc, fara codita,
Agilut ca o maimuta
Motoras de tors pe baterii
Iubaret cat cinci copii,
Acesta sunt eu, Obi.Completează mai jos formularul de adopție pentru Obi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0720098651


Formular de adopție