Motanel dulce, 3 luni, negru cu smocuri albe.

NumePisu, Mascul
Localitate Balotesti Bolintin-Vale Bucuresti Buftea Constanta
Telefon 0722701972
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 10 luni
EticheteMOTĂNEL, 3 luni, caut căsuță primitoare şi oameni iubitori!
BUCUREŞTI (sau împrejurimi)

Bună!!!… Eu sunt Pisu… un motănel negru cu smocuri de păr alb pe piept şi burtică, si am aproximativ 3 luni.

Am fost crescut bine de mămica mea, in grădina si parcarea unui bloc din cartierul Berceni.
A trecut mai mult de o luna de când mama mi-a făcut cunostință cu persoanele binevoitoare care o hrăneau pe ea. Asta a fost foarte bine, pentru că, deşi eram singurul pui, laptele ei nu-mi mai ajungea.
Acum 2 săptamâni, imediat ce m-a înțărcat pe mine, mămica a fost prinsă şi dusă la veterinar, pt sterilizare, de către cei care ne hraneau, deoarece motanii începuseră sa-i dea târcoale iar pe mine sa mă bată. Am auzit că a stat internată de marți până vineri, să faca şi antibiotic, ca să fie totul ok. Şi acum este!
Tot atunci, eu am fost luat în apartamentul acestor oameni buni la suflet ca să nu raman singur în strada, unde nu cred ca m-aş fi descurcat fara mama.
Am fost deparazitat intern şi extern. Să nu râdeți de mine… Ce? Credeți că voi nu ați fi avut nevoie, dacă stăteați în grădina blocului? Hmmm…
În apartament e mult mai bine ca afara, dar am fost “repartizat” în baie, fiindcă la început eram speriat si pt că, din păcate, sefi în apartament sunt 2 câini care nu suportă neamul nostru pisicesc şi mă tot urmăresc cu privirea când sunt plimbat, în brațe, prin casă… brrr, parcă abia aşteaptă să mă înhațe. Tot încearcă oamenii să ne facă să ne împrietenim, dar se pare că nu reuşesc. Capoşi rău, câinii aştia!
Să vă mai spun câteva secrete despre mine: prima zi am stat doar sub cadă. Apoi, văzând că nu mi se întamplă nimic rău, am ieşit şi am găsit mâncărică bună, apă curată, o cutie cu nisip în care mai îngrop eu câte ceva, un culcuş mai bun decât cimentul rece şi chiar si jucării.
Am inceput să mănânc bobițe Mother&BabyCat şi imi plac la nebunie. Mai primesc si cărniță fiarta de pui şi câte un gălbenus de ou crud, din când în când. Primesc mângâieri, vorbe calde, şi chiar sunt plimbat în brațe prin restul casei. Toate astea m-au convins că e mai bine să stai în casă, dacă ai oamenii potriviți.
Nu m-aş mai întoarce în aleea din spatele blocului, pe unde trec maşini şi de unde unii oameni mă gonesc de parcă aş avea eu vreo vină că m-am născut. Dincoace, oamenii mă mângâie, se joacă cu mine, vorbesc frumos şi liniştit.
Dar, deşi sunt iubit şi îngrijit, ei s-au gândit că nu este deloc bine pentru mine să stau doar în baie şi să capăt doar frânturi de afecțiune, amenințat fiind de cei doi căței geloşi. Mai ales că eu acum cresc şi vreau să mă plimb, să cercetez, să mă joc, să fiu mângâiat şi alintat, să torc, să lenevesc, să dorm pe unde apuc… adică să fac tot ceea ce face un pisoi la vârsta mea, în siguranță! Şi, bineînțeles, să pot să-mi manifest iubirea pentru oamenii care mi-au oferit o viață nouă.
Varianta cu întorsul în strada nu o doresc, nici eu, nici ei. Sper să nu fie cazul, dar dacă nu îmi găsesc o căsuță, asta se va întâmpla.

Sunt cuminte, nu miorlăi, nu deranjez, folosesc litiera. Dacă doriți un pisic bine crescut, jucăuş şi afectuos, dacă veți avea un pic de răbdare cu mine (poate voi fi puțin timid la început), dacă veți fi şi voi dornici să mă cunoaşteți… să ştiți că sunt cel mai frumos cadou pe care vi l-ați putea dori şi vă promit că vă voi răsplăti cu toate dragostea mea pisicească.
Şi am foarte multă de dăruit.
Nu trebuie decât să vorbiți cu oamenii care m-au luat din stradă şi să le promiteți că veți avea grijă de mine.

Semnat, Pisu… sau cum o să doriți voi să-mi spuneți!

Adresa de email:
Telefon: 0722701972Completează mai jos formularul de adopție pentru Pisu sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722701972


Formular de adopție