Motanel abandonat

Localitate Bucuresti
Telefon 0762462745
Email
Actualizareacum 7 ani
EticheteL-am intalnit pe Karin acum doua zile, de fapt pe la 11 noaptea, la unul din locurile unde pun, de obicei, mancare si apa pentru pisicutele de afara. Plangea si era atat de agitat ca nici n-a putut sa manance mancarea pe care i-am oferit-o. Tot universul lui era dat peste cap dupa ce a fost abandonat. De ce spun abandonat si nu pierdut? Pentru ca cine l-a aruncat s-a gandit sa-l lase totusi intr-un loc unde a vazut ca exista semne ca cineva are grija de pisicile de afara. Este un bloc la strada, in Militari, pe strada Dezrobirii – nu este blocul in care locuiesc, bineinteles.
Am venit a doua seara cu aparatul de fotografiat si l-am gasit mai trist si mai disperat si din nou incapabil sa manance ceva. Se tinea cu labutele de mine si se uita in ochii mei cand plangea, implorandu-ma sa-l iau.
Cu toata tristetea,eu nu pot sa-l iau pentru ca mai am acasa 4 pisici, 3 salvate, dupa ce au fost abandonate, 1 crescuta de mica afara si apoi luata in casa.
Dar fac tot posibilul sa-i gasesc lui Karin un stapan iubitor. Cred ca are in jur de 8 luni, nu este castrat, este foarte curat, si, odata ce-si va gasi linistea intr-o casa noua, cred ca va fi bland si linistit si foarte iubitor.
Il puteti vedea si pe youtube la http://youtu.be/oKn8j5SceEs
Filmuletul este facut in scara blocului aseara. Era speriat peste masura de toata noutatea din jurul lui si din viata lui.
Dupa ce am facut filmuletul, un domn din bloc, care da si el de mancare la pisicutele de afara, a hotarat sa-l tina temporar la el acasa, pana ii gasim stapan, ca sa nu mai stea in fata blocului.
Dupa ce l-am dus in casa, incet-incet a inceput sa se linisteasca si, dupa un timp, a inceput sa toarca si chiar a mancat putin.
Va rog din suflet, dati mai departe acest filmulet ca sa-l ajutam pe Karin sa-si gaseasca un nou stapan. Merita a doua sansa, asa cum orice fiinta de pe aceasta planeta, fie om sau animal, merita.
Ma puteti contacta la nr de telefon 0762462745 sau imi puteti scrie pe adresa de mail . Va multumesc din inima!
Adresa de email:
Telefon: 0762462745

100_3542
100_3539
100_3547