Motanei

Localitate Timisoara
Telefon 0761333902
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
Etichete3 Motanei frumusei pt adoptie avem noi .
Viata mamei lor nu a fost una ușoară, a fost crescuta din mila unuia si altuia dintr-un bloc , dar NICIUNUL nu sa îndurat sa ia in casa cu puiutii ei! E mult mai simplu sa o puna in pragul ușii de la scara nu? Tipic romanasului” las ca vin alea iubitoarele Si o salveaza” ..etc etc.finalul il stiti..Clar au venit iubitoarele si au luat pisica..au dus-o in foster, si uite asa au trecut 5 saptamani de viata si trai liniștit a unor mogaldete mici si frumosi nevoie mare .
Mentionez ca si mamei i-as cauta căsuță, nu am unde sa o duc inapoi.. acei oameni indiferenți nu o vor lua nici unul in casa si ma oblig sa o sterilizez si cu ajutorul vostru i-as cauta familia perfecta!
Ar fi minunat daca ar adopta-o cineva cu un puiut sa nu fie singură.. pe lumea asta!
Puitilor încă nu le-am făcut deparazitarile interne , urmează după vârsta de 6 săptămâni.
Vrem familii adoptive responsabile pt mogaldetele noastre care sa le ofere un viitor frumos ferit de pericolele străzii, si care după vârsta de 8 luni/ 1 an sa se oblige a-i castra.
Specificăm ca familiei adoptive nu le cerem prea multe decât minimul de respect față de noi si dupa adoptia lor vrem să îi vedem fericiți vrem să îi vedem cum cresc deci vrem vești despre mogaldete , este stricta noastră dorința fata de aceste suflete in care noi am investit, timp, bani si nu in ultimul rand dragoste si sentimente!
Dacă va cucerit vreo mocutza de-a vreunui motanel sau chiar mamica lor pufoasa si torcacioasa va rog sa imi lăsați mesaj si cu siguranta ca va voi da mai multe detalii.

Adresa de email:
Telefon: 0761333902Completează mai jos formularul de adopție pentru "Motanei" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0761333902


Formular de adopție