Motan portocaliu, 1 an, castrat si vaccinat

Localitate Bucuresti Calarasi Giurgiu Ploiesti Slobozia
Telefon 0725199203
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteMotan – posibil sa fi fost catel intr-o alta viata – este prietenos, ii place sa se plimbe in lesa si sa fie scarpinat pe burtica. Potrivit si pentru un copil responsabil.

Are 1 an si a fost castrat. Este vaccinat si detine carnet de sanatate.
A fost crescut la apartament, este obisnuit sa mearga la plimbare in lesa, este iubitor si cuminte. Se da la apartament sau casa, daca este tinut la interior sau acomodat treptat si la viata de exterior (acum este sperios la zgomote, dar si foarte curios si nu poate fi lasat nesupravegheat).

Este prietenos atat cu oamenii, dar si cu alte animalute, indiferent de specie. A fost crescut cu alte pisicute si este obsinuit sa se joace, nu ii este frica si nu este agresiv cu alte animalute.

Se joaca bland si nu isi foloseste gherutele. Activitatatile lui preferate sunt sa stea cu burtica in sus, sa fie scarpinat si sa alerge dupa mingiute si elastice.

Il pot aduce oriunde in Bucuresti si judetele limitrofe (Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Calarasi).Completează mai jos formularul de adopție pentru "Motan portocaliu, 1 an, castrat si vaccinat" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0725199203


Formular de adopție