Motan jucăuș și iubitor

Localitate Galati
Telefon 0748459083
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EticheteHei! Postez acest anunț cu speranța că voi găsi pe cineva care să dorească să adopte un pui de pisică (mascul) de aproximativ 2 luni. L-am găsit în fața și l-am dus la veterinar, l-am tratat și s-a făcut bine (doar la un ochi mai trebuie șters din când în când și o să își revină fără probleme).

Proaspăt spălat, aranjat, urmează să îi fac toate turele de vaccin, în schimb nu am să apuc să îl sterilizez pentru că e încă micuț (după 6 luni încolo se poate steriliza).

Este extrem de jucăuș, lipicios și iubitor,are foarte multă energie, se bucură de atenție când primește, obișnuit cu alte pisici și se înțelege cu ele, bea apă cu înverșunare (mai ales după o tură de alergat prin casă), învățat la litieră și consuma atât mâncare uscată, cât și umedă.

Îl dau împreuna cu un sac de nisip neînceput, boluri de mâncat și băut, restul de mâncare, jucării și un turn de pisici în care îi place să stea și să își ascută ghiarele (proaspăt tăiate, de altfel).

Din mare păcate, nu îl mai pot ține mult (mai am două pisici în apartament pe lângă el), așa că dacă ar putea să îl ia cineva cât mai repede, ar fi grozav. Doresc multă seriozitate și ideal să îl primească cineva la apartament. Pentru mai multe detalii și poze mă puteți contacta. Anunțul e valabil pentru orașul Galați. Mulțumesc.Completează mai jos formularul de adopție pentru "Motan jucăuș și iubitor" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0748459083


Formular de adopție