acum 7 ani

Întrebări și răspunsuri »

Motan gasit

Salut, in urma cu 2 saptamani am gasit un motan rasa comuna europeana, tabby portocaliu,in gradina blocului meu. Parea a fi foarte infometat, apoi s-a calmat. E bland si sociabil. Ce sa fac? Sa pun anunturi in legatura cu el sau sa-l pastrez? Mi-e sa nu-l infometeze iar.

10 raspunsuri

Unde ai gasit motanul?eu am pierdut un motan asemanator cu descrierea ta.

te rog poti sa-mi raspunzi , il caut de si asi vrea sa stiu daca este al meu
multumesc

Daca motanul gasit este in Brasov, atunci este posibil sa fie motanul meu, care a iesit din curte in mod accidental si pe care il cautam de mai mult de 2 saptamani cu ingijorare pt ca este destul de neadaptat la viata pe cont propiu.
Va rog sa imi dati mai multe detalii.

Al meu este din Pitesti !

ofer recompensa daca este al meu

Anuntul mai este valabil? Motanelul a fost gasit cumva pe raza Mun. Bucuresti sau imprejurimi?

ciolac maria cristina 14 aprilie 2014 la 10:46 pm

eu zic caci ar trebui sa pui afise cu : un motan de adoptat . mai scrii unde este adica localitatea , mai adaugi ceva ce vrei si gata .

ciolac maria cristina 14 aprilie 2014 la 10:47 pm

eu zic caci ar trebui sa pui afise cu : un motan de adoptat . scrii adresa , inca ceva si gata .

Pune anunturi la gasiri animale pierdute cu motanul gasit, poate vei da de vechiul stapan care il vrea inapoi. Nu uita sa pui poze cu el si sa treci orasul si zona unde l-ai gasit. Daca in cca 2 saptamani vechiul stapan nu se arata, poti sa consideri ca ti-ai facut datoria de a ii cauta vechiul stapan, si dupa dorinta poti da anunturi noi cu motanul spre adoptie, sau il poti pastra daca il doresti si bineinteles daca ii poti oferii conditiile necesare (hrana, adapost, tratamente, sterilizare). Bafta!

din ce oras esti?si eu am pierdut un motan portocaliu.sunt din judetul Suceava loc ipotesti!