Pisici adoptate / Anunțuri expirate

Motan birmanez – Tomy

Anunț marcat adoptat sau expirat!
Publicat acum 7 ani
Motanul din imagine, a aparut in curtea parintilor mei (judetul Tulcea) de aproximativ 4 luni. Este extrem de prietenos si si-a petrecut iarna in casele vecinilor care l-au primit (parintii mei au murit si casa noastra este nelocuita).
Am incercat sa conving o ruda apropiata sa-l adopte, ieri insa mi-a spus ca nu-l mai vrea pentru ca este prea cuminte.
L-am luat cu mine la Bucuresti, si acum il ofer spre adoptie (eu mai am 4 pisici si nu-l pot tine).
Evident, Tomy a avut stapan, sta cuminte la transport cu masina (in cusca de transport), sta la taiat unghiile fara nici o problema, sta cuminte si la baie (eu i-am facut baie singura, imediat cum am ajuns acasa).
Din cate ma pricep eu, este tanar aprox un an ( o sa merg la medic sa verific).
Are insa o singura problema la care trebuie instruit: nu-si face nevoile la litiera, cere afara insistent si daca nu i-am dat drumul s-a dus in baie langa WC ( a avut toate camerele deschise).
Pentru cineva la curte este perfect, este acomodat cu caini (l-am vazut jucandu-se cu un catelus si a stat intr-o curte cu 2 caini), nu cerseste la masa, nu se urca pe peste tot (cel putin nu in prezenta mea) si este extrem, extrem de bland.
Daca nu sunteti convins sa-l luati si sa aveti grija de el renuntati; nu prea a avut noroc de stapan si nu as vrea sa mai aiba o experienta trista
Adresa de email:
Telefon: 0726 768 087

IMG_0295
IMG_0296
IMG_0298