Momo, 13 ani de tors

NumeMomo, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0722268261
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 luni
EticheteMomo e numele lui. Piersica, in limba japoneza. Dupa 13 ani si jumatate de iubire si ingrijire ma vad nevoita sa gasesc un nou camin motanului meu. Ultimii 4 ani au fost dificili pentru el, dupa aparitia copilului. Au fost 4 ani de adaptare mai mult esuata decat reusita. Gelozia nu s-a estompat iar in prezent traim o relatie nesanatoasa. El nefericit, vizibil, iar noi observam roadele stresului pe care il traieste din 2018.

Imi doresc, si poate avem toti norocul sa gasim, o locuinta cu un prieten-adult (nu stapan) ce isi doreste un pisic moale, bine hranit, torcacios, un partener de impartit plapuma (daca i se permite, eu o faceam cu drag). Un tovaras minunat de lectura. O “perna” ce se muleaza minunat pe niste genunchi infrigurati. Un pisic-senior ce si-a pierdut stapana iubitoare in momentul cand aceasta a devenit o mama coplesita cu n responsabilitati si nici un ajutor.

Alternativa la adoptie ar incepe cu litera “e”, iar eu nu am inima pentru a curma o viata, Momo mai are ani buni in el, o simt. Si multa iubire. Milioane de sesiuni de tors. E sanatos si in putere. Nici inima nu am pentru a continua sa chinui un animal ce, clar, nu s-a obisnuit cu ideea ca nu mai e doar el rasfatatul absolut.

In prezent locuieste in sectorul 3.Completează mai jos formularul de adopție pentru Momo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722268261


Formular de adopție