Mix persana gri cu ochii galbeni

NumeYuki, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon doar sms/whatsapp - 0752213747
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteCaut o persoana care sta la curte si ar fii dispusa sa o adopte pe Yuki. Mama ei este persana iar tatal birmanez. E o mica printesa cand vine vorba de mancare dar are un caracter bland si linistit. Adora sa se joace cu sireturi si alearga mai ceva ca un catel dupa ele. Este timida deci vine decat la persoanele cu care s-a obisnuit. Vine la mangaiat si toarce pana nu mai poate. Nu musca, nu zgarie si in cateva ore se obisnuieste si cu alte pisici sau caini care nu sunt prea curiosi de ea.

Din pacate are o problema semnificanta: in cei 4 ani ai ei nu am reusit sa o dezvatam sa faca treaba mica doar la litiera, face o data la litiera, o data pe langa, pe gresie in special sau presuri de baie. Am incercat toate metodele si sugestiile gasite pe net si degeaba. De aceea sper sa gasesc pe cineva cu curte care sa o accepte. Este sterilizata si vaccinata.
Adresa de email:
Telefon: doar sms/whatsapp – 0752213747Completează mai jos formularul de adopție pentru Yuki sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: doar sms/whatsapp - 0752213747


Formular de adopție