Mițilic, rățușca cea urâtă

NumeMițilic, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon Folositi adresa de email
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteMițilic, rățușca cea urâtă. Haideți sa-i scriem împreună povestea!

Mogâldeață de cam 3 luni de culoare neagră cu un ochișor pierdut în urma unei infecții. Este vaccinată, deparazitată intern și extern, cu carnet de sănătate și învățată la litieră.

Mama ei, o pisică fără stăpân, a născut-o într-o curte părăsită, iar micuța a căpătat o infecție din cauza căreia si-a pierdut un ochișor. Noi am descoperit-o întămplător, dar a fost prea târziu pentru a-i salva ochiul.
In ciuda handicapului este un pisoi absolut normal, plin de energie si dornic de joaca și afecțiune care toarce și frământă cozonaci de câte ori are ocazia.

Dorim să-i găsim un stăpân iubitor, preferabil la apartament, dar este ok si la casă cât timp nu va fi lasată afară nesupravegheată, fiind mai vulnerabilă în fața pericolelor din cauza câmpului vizual redus.

Este posibil sa aiba nevoie de operatie de extirpare a ochiului nefuncțional în funcție de cum se va prezenta acesta pe viitor.
Nu este mofturoasa, mânăncă atât hrană umedă cât şi uscată.

Micuța rățușcă așteaptă pe cineva care să-i ofere un cămin în care să se transforme în lebădă!

Vă rog să îmi răspundeți la următoarele întrebări:

1. Locuití la casa sau la bloc?
2. Daca stati la bloc aveti balconul inchis cu termopan si toate geamurile de la apartament asigurate cu plasa?
3. Sunteti de acord sa aduc eu pisicuța la domiciliul dvs. si sa petrec 10 minute cu ea pentru a minimiza stresul la care este supusă cu mutarea?
4. Veti dori sa pastram legatura?
5. Vă asumați să o sterilizați atunci când va avea vârsta potrivită (aprox la 6-7 luni)?

Vă mulțumesc!

Adresa de email:
Telefon: Folositi adresa de emailCompletează mai jos formularul de adopție pentru Mițilic sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: Folositi adresa de email


Formular de adopție