Metis albastru de rusia

Localitate Brasov Bucuresti Buzau Ploiesti
Telefon 0735053470
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lunăUpdate: pisicuta a fost depistata pozitiva la anticorpi de coronavirus felin. Recomandarea este sa fie adoptata de o persoana care nu mai detine si alte pisicute.

Update: pisicuta se simte mult mai bine dupa 3 zile de tratament (poza 2), este inca foarte tematoare, semn ca are nevoie de multa afectiune si intelegere.

PENTRU ADOPTIE!!! Ilfov, Prahova, Buzau, Brasov, orice oras din judetele din apropierea Bucurestiului.

Buna,

As dori sa facem cunostinta, dar din pacate, eu nu am nume. Pot sa spun doar ca sunt o mica luptatoare, cu fata de liliac, care a trait pe strazi pana acum si nu a simtit mangaierea si alinarea unei familii. V-am spus ca sunt o luptatoare? Nu ma credeti? Traiesc de ceva timp cu o raceala care nu imi lasa plamanii sa functioneze normal si nu ma lasa sa respir cum trebuie, dar eu nu am cedat, am indurat frig, ploi, vant si vreme rea si am mers mai departe. Deci da, sunt o luptatoare! Acum lupt cu raceala, dar am si un aliat, tratamentul.

O sa lupt in continuare pana o sa fiu bine! Acum imi doresc doar sa ma recuperez mai repede si sa imi gasesc o familie care sa imi ofere atat un nume, dar cel mai important iubire, intelegere si afectiune. ❤


Completează mai jos formularul de adopție pentru "Metis albastru de rusia" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0735053470


Formular de adopție