Maya, ceea cu vino’n coace,

NumeMaya, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0726766769
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteStiu ca sunt in trend, si port culorile la moda. Toata lumea este inebunita anul acesta dupa pisici pufoase si colorate. Este doar o intamplare a sortii, pentru ca nu eu am cerut ca blanita mea matasoasa sa aiba atat ‘puf’ dintr-un portocaliu plin de viata. Sincer, cred ca mi se potriveste aceasta culoare, mai ales cu rozul boticului si tandretea exagerata cu care ma pisicesc. Un tablou de poveste. Dar povestea nu s-a terminat! Frumusetea nu este singura mea calitate, imi place sa torc si sunt o pisica foarte lipicioasa iar cei care ma stiu spun despre mine ca sunt foaaaarte cuminte.
Ceea ce ma facscineaza zilnic este sa caut cate o jucarie uitata sub covor, sau dupa cate un snur care atarna de clanta usii, pentru ca uneori sunt plina de energie. Sa nu va inchipuiti ca ma tine exagerat de mult, iubesc sa lenevesc cat e ziua de lunga si sa dorm calduros in perne moi si delicate. Cred ca sunt ‘’un adevarat spectcol’’ la care poti sa te uiti. Cu siguranta nu mai ai nevoie de televizor. Mai mult stiu sa ‘’dau botic’’, si asta inseamna ca stiu sa te alint, te ascult cu mare intelegere atunci cand vrei sa-ti descarci sufletul si stiu sa fiu prietena ta la nevoie. Cat priveste nevoile mele, eu mananc aproape orice si nu fac mofturi, cunosc regulile de igena si ma spal ori de cate ori mi se pare ca un fir de praf mi-a atins blanita.
Cred ca de fapt si eu si tu cautam fiecare cate un prieten, si sunt sigura ca eu pot sa-ti fiu aproape cand ai nevoie de mine. Suna si ia-ma acasa!
Adresa de email:
Telefon: 0726766769Completează mai jos formularul de adopție pentru Maya sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726766769


Formular de adopție