Mămica și Zuzi sunt în căutarea ta ❤️

Localitate Bucuresti
Actualizareacum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Mamica și puiul ei, Zuzi, căci este un nume ce i se potrivește de minune, fac echipă foarte bună și sunt de nedespărțit, astfel încât le căutăm căsuță împreună.

Le-am găsit amărâte pe stradă și le-am dus la birou până le găsim adoptatori, însă studioul unde le ținem a devenit un solar cu efect de seră din cauza căldurii din ce în ce mai mare și le periclităm sănătatea (etajul 4, soare toată ziua) :(. Suntem efectiv disperați.
De când le-am luat de pe stradă, au ajuns la deparazitare și vaccinare (Zuzi) și la sterilizare (mama). Mănâncă bine, se joacă, au energie și chef de viață.
Dorim să le găsim un loc unde să aibă spațiu de joacă și să primească atenție și iubire.
Zuzi este la vârsta la care descoperă și explorează (aprox. 11 săptămâni), este o pisică extrem de isteață și sociabilă, iar mama învață încet-încet să aibă încredere în oameni, căci a trecut prin evenimente traumatizante. Lăsată în ritmul ei și simțind că este în siguranță, se va relaxa și va deveni o pisică recunoscătoare.
Dacă vă doreați și vă gândeați să adoptați un suflețel pufos, poate ele sunt potrivirea perfectă.
Ii asigurăm Zuzei sterilizarea la vârsta potrivită, vin cu tot trusoul și mâncărică, doar să le găsim familia ideală. Se dau cu contract de adopție. Dacă o persoană cu inimă mare este interesată, vă rog să mă contactați la nr. 0727836161.